My Profile

 • Adriola Ruko

  • Vlore, Albania
  • Female
  • School Teacher
  • Member Since: May 1, 2019
 • My Published WebQuest(s)

 • Nje Menaxher I Suksesshem Online
  Ne kete kurs do te diskutojme rreth nje trendi te ri ne treg "Online Marketing". Te jesh nje menaxher online I nje biznesi te caktuar do te thote te ndertosh fushata dhe postime te ndryshme ne platforma si Google Business,Google Ads,Busines
  Subject: Business / Economics | Grade: College / Adult
  Author(s): Adriola Ruko
  Views: 628 | Favorited: 0 | Reviews: (0)