My Profile

 • Anxhela Korfuzi

  • Berat, Albania
  • Female
  • School Teacher
  • Member Since: May 1, 2019
 • My Published WebQuest(s)

 • Teknologjia Ne Edukim
  KY WEBQUEST DO TE FOKUSOHET NE TEKONOLOGJINE E EDUKIMIT. KJO ESHTE NJE FAQE E CILA PERMBAN INFORMACIONE, IMAZHE DHE NJOHURI BAZE NE LIDHJE ME TEMEN MESIMORE.
  Subject: Technology | Grade: College / Adult
  Author(s): Anxhela Korfuzi
  Views: 0 | Favorited: 0 | Reviews: (0)