My Profile

 • Xhuljana Shahaj Sidorela Paraspuari

  • Vlore, Albania
  • Female
  • Graduate Student - Masters
  • Member Since: June 1, 2016
 • My Published WebQuest(s)

 • Integrimi I Teknologjise Informative Te Komunikimit Ne Mesimdhenie Dhe Nxenie
  Kjo eshte nje WebQuest qe permban informacion rreth perdorimit te teknologjise ne shkollat shqiptare.
  Subject: Technology | Grade: College / Adult
  Author(s): Xhuljana Shahaj Sidorela Paraspuari
  Views: 332 | Favorited: 0 | Reviews: (0)