My Profile

 • Klenard Bala

  • Burrel, Albania
  • Male
  • Graduate Student - Masters
  • Member Since: June 1, 2016
  • Mesues Informatike Shkolle Te Mesme
 • My Published WebQuest(s)

 • Shkolla 9-Vjecare
  KJO ESHTE NJE FAQE E CILA PERMBAN INFORMACIONE RRETH FUSHAVE TE NDRYSHME QE KANE TE BEJNE ME LENDEN E INFORMATIKES. KETU GJITHASHTU MUND TE GJENI DHE PROJEKTE ,DETYRA KURSI LEKSIONE , IMAZHE DHE SHUME INFORMACIONE TE NDRYSHME.
  Subject: Social Studies | Grade: College / Adult
  Author(s): Klenard Bala
  Views: 760 | Favorited: 1 | Reviews: (0)