WebQuest

VALORS ESPORT

Procés

20190516120603nyDuJ.jpg

Tasca 1: Amb el vostre grup mireu amb atenció aquest vídeo. Es tracta de la part final d'una marató per a la que tots els participants s'han preparat durant molt de temps i amb molt d'esforç. Sovint és en aquests instants finals on es concentren part dels sentiments i valors que els esportistes més grans (a vegades només els més grans)demostren.
Una vegada visualitzat el vídeo és el moment de parlar-ne amb els vostres companys i recollir quins creieu que són els valors que demostren els protagonistes del vídeo, així com creieu que haguèssiu actuat vosaltres.  Totes aquestes respostes cal que les anoteu.

https://as.com/videos/2017/04/24/portada/1493052241_207209.html


Tasca 2: El món de l'esport està ple d'històries extraordinaries com la d'en Karol Bielecki. Que no coneixeu en Karol Bielecki? Doncs llegiu el document següent detinguadament, val molt la pena!

http://www.mibalonmano.com/un-inconmensurable-karol-bielecki-regresa-con-11-goles-para-dar-la-victoria-al-rhein-neckar-lowen/

A continuació expliqueu al vostre grup com us heu sentit al llegir la història d'aquest esportista i com creieu que haguèssiu reaccionat vosaltres en cas que fossiu Karol Bieleki. Anoteu els valors que creieu apareixen en aquesta història real..


Tasca 3: De vegades quan juguem ens oblidem que el sentit de jugar és passar-s'ho bé i se'ns descontrolen les emocions. Mira les imatges i pensa si alguna vegada has reaccionat de manera semblant i què sents quan veus aquestes imatges. Anoteu les reflexions al full.

https://www.youtube.com/watch?v=1mZcPeOI1gk


Tasca 3: Escolliu un portaveu i prepareu una petita exposició oral sobre les reflexions del vostre grup. Temps màxim de l'exposició: 5 min aprox.The Public URL for this WebQuest:
http://zunal.com/webquest.php?w=409564
WebQuest Hits: 385
Save WebQuest as PDF

Ready to go?

Select "Logout" below if you are ready
to end your current session.