Welcome Guest    
    Home | Browse | Help | Questions? Login | Register    
 
     
     
 
     
 
Forum ZUNAL Support Forum
 
     
     
 
Go Back Subject: Link Goes directly to YouTube when Opened
 
     
     
 
Post Mar 16, 2011 20:12 #1

Janell Marmon
United States J. Marmon
Joined: Mar 2011
Posts: 2
Link Goes directly to YouTube when Opened
I am working on a grad project on Zunal and had the problem before but because I couldn't wait for a response, deleted it, started over, then upgraded. Just now I had the same problem and need an immediate fix. My project needs to be sent now. I won't try to add sound again on Zunal but seriously need to recover my project to submit. If you could explain also an easier way to add sound, it would be helpful... or I'm going to tank this and go to another tool. Thanks.
 
     
     
 
Post Mar 16, 2011 20:33 #2

  Zunal
United States Zunal
Joined: NA
Posts: 380
The audio you added to your webquest (title page) plays fine when tested with mozilla firefox. please try with mozilla. Some other browsers may behave differently like directing the url when you embed an audio to a page. if you cannot use mozilla/firefox because of limitations, we suggest that you add the resource as video.
 
     
     
 
Post Mar 16, 2011 20:35 #3

Janell Marmon
United States J. Marmon
Joined: Mar 2011
Posts: 2
It's posted as a video. Is it possible for you to just remove it for me, as it is going to create all sorts of problems and I need it viewable by anyone.
 
     
     
 
Post Mar 17, 2011 09:06 #4

 Guest
United States Guest
Joined: NA
Posts: NA
It does the same thing on the title page when in Mozilla. Please tell me an alternative solution to deleting the youtube video on the title page. The webquest is useless with it embedded.
 
     
     
 
Post Mar 17, 2011 09:07 #5

  Zunal
United States Zunal
Joined: NA
Posts: 380
Resource deleted.
 
     
     
 
Reply to This Post
 
     
 
     
Privacy Policy | Contact Us | About Us |
Copyright © 2001-2014 zunal.com All rights reserved.