Welcome Guest    
    Home | Browse | Help | Questions? Login | Register    
 
     
     
 
     
 
MODELET E MESIMDHENIES
 
     
     
 

Welcome
Introduction
Task
Process
Evaluation
Conclusion
Teacher Page
Quiz

 
     
     
 

About Author(s)
Evaluate WebQuest
Reviews
Statistics
Export WebQuest
Share This WebQuest

 
     
     
 
Teachers Page Conclusion
 
     
     
 

Erdhem ne konkluzion dhe ne perfundim se permes ketij modeli te mesimdhenies arritem qe ta percjellim nje model te ri tek nxenesit , me kete metode ata ishin me atraktiv gjate procesit mesimore dhe ishin te barabarte mesimdhenien , kjo ide ishte e qelluar per mendimin tim sepse vereheshin nxnesit ne grupe gjate punes te kenaqur.

Gjithashtu nxenesit kishin mesuar qe ta vleresojne njeri - tjetrin , per punen qe ata e zhvillonin ne grupe gjate ores se mesimit dhe ti bejne pyetje ne mes grupeve qe punoni dhe para se te vlereson pra messuesi ata e vleresonin njeri - tjetrin kjo ishte nje perparesi shume e mire per nxenesit sepse edhe nxenesat me te dobet filluan te jene me atraktiv sepse puna ne grupe i avancoj edhe ata me te dobetit se ne mes grupit e kishin edhe ata mundesin qe te japin pergjigjje dhe te angazhoheshin me shoket e tyre .

Reflektimi behet zakonisht ne fund te vitit sepse e kemi gjithe permbledhjen dhe sukseset e punes se tyre per ti vleresu dhe qe te japim nje perfundim per nxenesit duhet pra qe refleksionin ta bejme ne fund vite.

 

 
     
     
 
Modele dhe metoda per trajnimin e mesuesve.
Ndryshimi i organizimit te mesimit.
 
     
     
 
20100629055301peTyQ.doc
PERGATITJA DHE PRESPEKTIVA E TRAJNIMEVE TE MESUESVE NE EUROPE...
 
     
     
 
The Public URL for this WebQuest:
http://zunal.com/webquest.php?w=62384
 
     
 
     
Privacy Policy | Contact Us | About Us |
Copyright © 2001-2017 zunal.com All rights reserved.